-
500 g pastinaak
-
300 g bloemkoolrijstkant-en-klaar vers of diepvries
-
2 sjalot
-
250 ml vetarme groentenbouillon= 1/4 blokje
-
1 rondje Brusselse kaas
-
20 g parmezaanse kaasgeraspt
-
vetstof
-
peper en zout
-
rozemarijn
-
tijm
Bereiding
Yummie!
Kaas, hmm, gegratineerde kaas, hmm. Een lekkere, vullende maaltijd boordevol groentjes.
Stappen
1
Klaar
10 minuten
|
VoorbereidingSnipper de sjalotten fijn, Verdeel de pastinaak in stukken van gelijke grootte (+/- 2 cm). |
2
Klaar
20 minuten
|
BereidingVerwarm de ovengrill op 225°C. |
1 Reactie Verberg reacties
Ik heb het receptje gemaakt en het was heel gemakkelijk en vooral ook zeer lekker.
Bedankt voor de tips!
U kan geen feedback plaatsen.