-
300 g zalmin lange repen van 2 cm gesneden
-
1 uiin dunne halve ringen
-
1 wortelenin de lengte in 4 gesneden en dan in fijne schijfjes
-
1 preiin dunne schijfjes van 0.5 cm gesneden
-
1 auberginein de lengte in plakken van 0.5 cm, daarna in blokjes gesneden
-
1 el tomatenpuree
-
400 g tomaat in bliktomatenvlees in blik met basilicum
-
10 cl plantaardige light room
-
2 lasagnevellen
-
30 g parmezaanse kaas
-
1 el vetstof
-
peper en zout
-
1 el tijmgedroogd
Bereiding
Stappen
1
Klaar
10 minuten
|
VoorbereidingSnij alle groenten en de zalm zoals beschreven. |
2
Klaar
15 minuten
|
BereidingVerwarm de oven voor, hete lucht, op 180°C. |
3
Klaar
20 minuten
|
OvenZet de schotel in de voorverwarmde oven gedurende 20 minuten (kijk na op de verpakking van de lasagnevellen hoe lang de baktijd moet zijn voor het merk dat jij gebruikt). |